Kylpylä.net

Etusivu: Kylpylät

Härmän Kylpylä

  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 06 483 1111
  • Sähköpostiosoite: myynti@harmankuntokeskus.fi
  • Nettisivut: www.harmankylpyla.fi
  • Kylpylän osoite: Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä (Etelä-Pohjanmaa)
  • Huomioitavaa liittyen tähän kylpylään: Faksinumero on 06 484 6703.
  • Tämän sivun osoite: https://xn--kylpyl-gua.net/harman-kylpyla
  • Esittelysivu luotiin: 02.10.2013 (2780 päivää sitten)
  • Sivun tietoja tarkistettiin: 06.08.2015 (2107 päivää sitten)
  • Sivua on katseltu: 6320 kertaa

Härmän Kylpylä sijaitsee Ylihärmässä, Kauhavalla. Uudistuneessa kylpyläkokonaisuudessa on suomalainen ja turkkilainen yhteissauna, sekä ainutlaatuinen Kuuman kiven sauna. Viimeksi mainitussa on miellyttävän kostea lämpö ja höyry. Kylpylässä on neliratainen kuntouintiallas, uima-allas ja kylmäallas. Keidasaltaassa on poreita, vesiputous ja hierova vesisieni. Perheen pienokaisille on kaksi lämmintä lasten allasta, joista toisessa on vesiliukumäki.Sopii hyvin lapsiperheille.

Hyvä huomioida: kylpylän ovet suljetaan puolta tuntia ennen kylpylän sulkeutumista.

Kylpylä.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kylpylän sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä kylpyläesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 22 kylpylän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Härmän Kylpylästä.

Pettynyt pari Pohjanmaalta.. kirjoitti 30. huhtikuuta 2017

Kuuluu sarjaan ei ravi mennä toista kertaa.Olimme lasten ostamalla joululahja lahjakortilla nyt viikonlopun.Huone oli tosi pieni, kolkko, vanhat kalusteet, pieni WC ja suihkutila parhaat päivänsä nähnyt.Suihku pienellä paineella, shampoo ja hoitoaine puuttuivat.Siivousta ei viikonloppuna ole tosin ei ole paljon mitä siivotakkaan.Samoin ei pyyhkeiden vaihtoa.Allasosaston 2 allasta viileine vesine ei houkutellut muitakaan. Lämmin terapia-allas oli ainoa missä oltiin tosin lasten hyppiminen ja pomppiminen samassa pienessä tilassa vähän säikytti.Plussan puolelle voisi sanoa melko mukavan sängyn ja ilta aterian.ikäjakauman ( 60-85 v)kanssa rauhallista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa kylpylää Härmän Kylpylä sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.