Kylpylä.net

Etusivu: Kylpylät

Vesipuisto Flamingo Spa

  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 020 778 5201
  • Sähköpostiosoite: info@flamingospa.fi
  • Nettisivut: www.flamingospa.fi
  • Kylpylän osoite: Tasetie 8, 01510 Vantaa (Uusimaa)
  • Tämän sivun osoite: https://xn--kylpyl-gua.net/flamingo
  • Esittelysivu luotiin: 30.09.2013 (2665 päivää sitten)
  • Sivun tietoja tarkistettiin: 12.08.2014 (2349 päivää sitten)
  • Sivua on katseltu: 3060 kertaa

Kauppakeskus Jumbon yhteydessä Kehä III:lla sijaitseva vesipuisto on useita erilaisia altaita, joista suurimmassa voi nautiskella virran pyörteistä ja ilmaporekylvyistä. Paikalta löytyy myös viidakkojoen lailla virtaava Virtauskanaali, jossa vesi on 32 °C lämmintä ja syvyys 1,3 metriä. Hyppyallas sijaitsee Maya-temppeliä muistuttavan rakennelman juurella. Jacuzzi on suuri poreallas, jossa vesi on 34 °C ja altaan syvyys 95 senttimetriä. Lapsille on turvallinen 0–30 senttimetriä syvä allas leikkivälineiden ja kahden liukumäen kera. Vesisohvilla varustetussa Geysir-altaassa on pulppuavia ilmaporeita ja nimensä mukaisesti ajoittain korkealle ilmaan vettä syöksevä vesipatsas. Flamingossa on useita liukumäkiä: lapsille kaksi vaihtoehtoa, Villivirta, Familia, uusi Inkaputous sekä Magic Maya. Magic Maya on 152 metriä pitkä liukumäkitunneli. Inkaputous on vauhdikas pitkä liukumäki, joka sopii myös perheen pienimmille.
Tämä paikka on täynnä elämyksiä jotka kannataa kokea.

Kylpylä.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kylpylän sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä kylpyläesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 22 kylpylän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Flamingosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa kylpylää Vesipuisto Flamingo Spa sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.