Kylpylä.net

Etusivu: Kylpylät

Kylpylä Kivitippu

  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 06 561 5000
  • Kylpylän osoite: Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi (Keski-Pohjanmaa)
  • Huomioitavaa liittyen tähän kylpylään: Faksinumero on 06 561 5590.
  • Tämän sivun osoite: https://xn--kylpyl-gua.net/kylpyla-kivitippu
  • Esittelysivu luotiin: 01.10.2013 (2664 päivää sitten)
  • Sivun tietoja tarkistettiin: 26.07.2016 (1634 päivää sitten)
  • Sivua on katseltu: 3715 kertaa

Luultavasti lopettanut toimintansa.

Kivitippu sijaitsee Lappajärvellä. Saatavilla on erilaisia kylpylälomapaketteja, joihin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen, sauna ja allasosaston sekä kuntosalin käyttömahdollisuus, vapaan pääsyn ravintolaan ja pakettikohtaiset hoitopalvelut ja ruokailut. Kylpylässä on sauna- ja allasosasto. Paikalla on poreallas, rentouttavia hierontapisteitä, pienille vesipedoille Vesilinna-allas, jossa veden syvyys on noin 20 senttimetriä. Mukava rentoutumispaikka.-

Kylpylä.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kylpylän sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä kylpyläesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 22 kylpylän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kylpylä Kivitipusta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa kylpylää Kylpylä Kivitippu sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.