Kylpylä.net

Etusivu: Kylpylät

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori

Kylpyläkeidas sijaitsee Jyväskylän keskustasta viiden minuutin ajomatkan päässä. Lähellä on laskettelukeskus Laajis. Kylpylähotelli on on varustettu panorama-allasosastolla, jossa on erilaisia altaita, poreita, hierovia pisteitä ja laguuneja. Allasosastolla on kuntouintiallas, lasten allas, kylmäallas, porealtaita, lämmin vesilaguuni, allasbaari ja lukuisia hierovia pisteitä. Lisäksi paikalta löytyy miesten ja naisten höyrysauna, sekä miehille korpi-, mökki- ja citysauna. Naisille on ruusu- ja kristallisauna. Uutuutena Laajavuoressa on infrapunasauna.
Tässä kylpylässä erilaiset saunat ovat kokemisen arvoisia joskin kaikenikäisille on jotain tarjolla.

Kylpylä.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kylpylän sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä kylpyläesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 22 kylpylän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Rantasipi Laajavuoresta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa kylpylää Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.